" a$k " die ßi$e yhkmu$,sevqi varmı$,hani sevqi emektir derLer ya yaLanmı$,FazLa emek,FazLa deqer zararmı$ Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$ Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı qeriye ßir qözLeri kaLırmı$ Hani qörmedikçe özLersin derler ya o da yaLanmı$ Seni qünLerce ßekLediqimde anLadım Hani aqLadıkça unutursun derLer ya o da yaLanmı$ Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım a$ık oLunca insanın qözü ßi$e qörmezmi$ ayakLarı yerden kesiLirmi$ derLer yaa oda yaLanmı$ a$k acı çekmek aqLamakmı$ ßana sırtını dönüp qittiqinde anLadım Hani "a$kın ßittiqi yerde NeFretiN ßa$Lar " derLer ya doqruymu$ $imdi senden NeFret ettiqim için anLadım.Hani çok özLersin, deqer verirsin onsuz neFes aLamazsın derLer ya ßi anLıkmı$ qelip qeçiyormu$ her$ey,$imdiki mutLuLuqumda anLadım.Hani onLa her$ey tozpemBe,dünya qüzeL,a$k qüzeL,onsuz dünya karanLık derLer ya oda ßi anLıkmı$.Sonraki qüLmeLerimde anLadım,Hani herkes der ya iLerde ßunLarı hatırLayıp qüLeceksin,die ßir tek ßu doqruymu$..$imdi sana qüLüp qeçiyorum!" MutLuЧum " ordan anLadım.!!!